Waarom is een website belangrijk

 

Een goede website kan een toevoeging zijn tot je organisatie.
Denk bijvoorbeeld aan hoe vaak jezelf een restaurant hebt opgezocht en naar hun website toe wilt gaan om te bekijken wat ze aanbieden en of het je aantrekt.
Hetzelfde kan uiteraard met je eigen klanten gebeuren als je geen website hebt kan het ervoor zorgen dat je potentiele klanten je afwijzen.

Ook is een goede website een potentiele inkomstenbron voor je bedrijf de enige nadeel van een website is dat het in het begin geld kan kosten.

Dus in het kort is een website een conversie middel om ervoor te zorgen dat je potentiele klanten denken heey! Dit lijkt me een goed bedrijf en ze spreken me aan.

SEO

Wat is seo? Met seo kan je ervoor zorgen dat je kansen bij google worden vergroot zo kan je potentiele klanten binnen halen die informatie opzoeken.
Weet je wat het mooiste is? Je kan hiermee gratis klanten binnen halen het kost je helemaal niks.

 

Support

Vaak kan een goede website ook support tijd van je afnemen denk aan vragen wat jou klanten hebben die beantwoord kunnen worden.
Een goed voorbeeld is dat je een FaQ hebt op je website met allerlei vaak voorkomende vragen jou klanten zien deze vragen en zien meteen ook de antwoord hieronder.

 

Meld je aan voor de laatste nieuwsberichten
Meld je meteen aan