Blog

10 Tips voor een nieuw website

1. SEO

SEO betekent Search Engine Optimizing.Wat houd dit precies in? Dit betekent dat uw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines zoals Google en Bing. Dit geeft als resultaat dat uw website hoger in de zoekresultaten word weergegeven.

2. Mobiel vriendelijk

Wanneer u met openbaar vervoer reist,  valt het op dat er vele mensen een mobiele telefoon in hun bezit hebben. Vele mensen surfen dagelijks op het internet. Uw website moet er immers goed uitzien op een mobiele telefoon, anders kunnen potentiële klanten en bezoekers snel afhaken.

3. Usability

Usability houdt in dat u rekening houd met het gebruikersgemak van uw website.

4. Call to action

Wilt u meer conversie op u website? Geef dan duidelijk aan uw gebruikers dat u iets kunt aanbieden zonder dat ze er naar moeten zoeken. Dit zorgt ervoor dat u meer conversie kunt bereiken en dat u bezoekers iets krijgen waar ze naar op zoek zijn.

5. Social media marketing

Social media marketing is het marketing dat u verricht op uw social media. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld op Facebook groepen op de doelgroep mikt en daarop uw berichten op loslaat.

6. Google AdWords

Soms kan het moeilijk zijn om bezoekers aan te trekken op uw website. Daarom is het handig om bezoekers aan te trekken via reclame die op Google weer wordt gegeven. Via Google AdWords kunt u reclame weergegeven op bepaalde zoektermen. Hierbij wordt er geld getrokken. Houdt er rekening mee dat u een specialist vraagt wat de beste oplossingen kunnen zijn voor uw website.

7. Bloggen

Wat kunt u bereiken met blog posts ? Wel meer bezoekers uiteraard!

En dat willen we allemaal natuurlijk.

8. E-mail marketing

E-mail marketing is het bijhouden van uw klanten en potentiële klanten die geinteresseert zijn in nieuwsbrieven zodat u aanbiedingen kunt opsturen in hoop dat ze zo meer bestellen via uw website.

9. Website snelheid

De snelheid van uw website is belangrijker dan u denkt. Al duurt uw website 4 seconden in plaats van 3 seconden. Kan dit ervoor zorgen dat u 5% minder bezoekers aantrekt.  Dus houdt er rekening mee dat u uw website snelheid als prioriteit moet stellen.

10.Vernieuwende design

Met een vernieuwende design bedoelen we ermee dat er rekening gehouden wordt dat er geen gebruik van designs worden gemaakt die verouderd zijn . We streven naar een frisse en duidelijke design. Wees duidelijk met bezoekers. Call to action acties moeten duidelijk zichtbaar zijn. Dit zijn acties zoals 'bestel nu' of 'neem contact op'.

Leave a Reply


Your email address will not be published. Required fields are marked *